OM MIG

Yrke:

Författare, frilansskribent, fotograf (och före detta cancerforskare)

Familj:

Sambo, två barn och fyra katter

Bor:

Bland rapsfälten på den skånska landsbygden 

Länder jag bott i:

Frankrike, Australien, England, Spanien

Intressen:

Läsa, resa, yoga

Bästa reseminnen:

Båt och-flygluff i Nya Kaledonien, kamelsafari i Sahara, familjesemester med kanalbåt i England

Läser helst:

Thrillers och historiska romaner

Gör mig glad:

Mina barn, solsken, god mat med vänner

Gör mig ledsen:

Orättvisa, barn och djur som far illa, slöseri

Jag är född 1976 i Ystad och efter att ha bott utomlands i många år är jag nu tillbaka i Skåne med min familj. Jag har en PhD i biokemi från Australien och har tidigare jobbat inom cancerforskning i Melbourne, London, Barcelona och Linköping. Min bokpassion har jag haft sedan barnsben och jag har alltid älskat att skriva och läsa. För några år sedan bytte jag ut min vetenskapliga karriär mot en som innehåller berättelser av olika slag.

 


KONTAKTA MIG

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.