20. October 2023
Igår kunde man läsa om mig och mina böcker i Ystads Allehanda Stort tack till kulturredaktör Alba Mogensen och fotograf Sprisse Nilsson som kom och hälsade på mig i skrivarlyan! Att vara deckarförfattare och mörkrädd är kanske inte den ultimata kombinationen:)
22. September 2023
Snart är det dags för Bokmässan! På lördag den 30 september pratar jag med Arianna Bommarco, förläggare på Word Audio Publishing om mina ljudkalendrar Det lider mot jul och uppföljaren Alla dödas natt som släpps i oktober. Varmt välkomna!

Den 30 mars släpps Dottern
28. March 2022
Den 30 mars släpps Dottern som e-bok och ljudbok på Word Audio Publishing. Det är en nygammal mordgåta som jag skrev för snart tio år sedan och gav ut på egen hand. Nu har manuset fått nytt liv och ny titel. Jag har flyttat om, lagt till och utvecklat karaktärerna. Det känns nästan som en helt ny bok. Ser fram emot att få lyssna på fantastiska Viktoria Flodström läsa den!
Tulisaari-trilogin
26. December 2021
Nästa år ger mitt förlag Word Audio Publishing ut hela min Tulisaari-trilogi som e-böcker och ljudböcker. Samtliga delar kommer som omarbetade versioner med nya titlar inspirerade av den engelska upplagan (bild).

18. November 2021
Firar mitt nya treboksavtal med Word Audio Publishing genom att köpa rosor och key lime pie åt mig själv en helt vanlig onsdag. WAPI har tidigare gett ut min spänningsroman Kropp Saknas. Så glad och tacksam över att de även tror på de här berättelserna som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Mer info kommer vid ett senare tillfälle.
Äntligen är den här!
31. August 2021
Ett stort tack till alla som kom på boksläppet av Skenet Bedrar igår! Så tacksam över att ni ville fira dagen tillsammans med mig. Och tack för alla fina blommor och presenter! Jag har precis lyssnat färdigt på boken. Det är ju alltid lite jobbigt att lyssna på något som man själv har skrivit, ungefär som att höra sin egen röst. Men inläsare Sofia Berntsson gör ett fantastiskt jobb! Hon ger verkligen liv åt karaktärerna och sätter färg på berättelsen. Jag kunde inte ha...

15. March 2021
Förra var det ett trevligt reportage och mig och mina ljudböcker i Lokaltidningen Skurup. Just nu är jag aktuell med spänningsromanen Kropp Saknas och i augusti släpps deckaren Skened Bedrar. Du kan läsa hela artikeln på länken nedan: https://etidning.lokaltidningen.se/2915/skurup/386931/2021-03-06/r/1
Skenet Bedrar
02. February 2021
En kvinna hittas död på stranden nedanför de mytomspunna Ales stenar i Kåseberga på den skånska sydkusten. Kriminalinspektör Erik Höijer tar sig an fallet och trots att det inte finns några bevis som tyder på att det handlar om någonting annat än en tragisk olycka, är han övertygad om att allt inte står rätt till. Under utredningens gång blir det snart uppenbart att alla de misstänkta har två saker gemensamt. Alla ljuger och alla har motiv till att vilja mörda den döda kvinnan.

29. July 2020
Nu är det snart två månad sedan Kropp Saknas släpptes som ljudbok. Det är otroligt roligt att så många läsare och lyssnare gillar berättelsen! Nedan är några läsarreaktioner tagna från Instagram. "Sara Önnebo lyckas verkligen hålla spänningen uppe genom hela boken, och är dessutom skicklig på att gestalta både karaktärer och miljö. Jag har varken varit i Helsingfors eller den finska skärgården, men efter att ha läst den här boken vill jag absolut besöka båda!...
11. June 2020
Detta är min mamma. Hon är min största supporter och den första (och enda) som fick läsa Kropp Saknas innan jag skickade den till förlaget. Hennes hjälp med korrekturläsning och våra diskussioner kring handlingen har varit ovärderlig. Tack för att du alltid tror på mina drömmar! Större delen av boken utspelar sig i Helsingfors, vilket är en av mina absoluta favoritstäder. En del av plasterna finns på riktigt, andra har jag hittat på eller ändrat på för att passa...

Show more