Författaren som skräms av sina egna berättelser

Read More 0 Comments

Träffa mig på Bokmässan!

Snart är det dags för Bokmässan! På lördag den 30 september pratar jag med Arianna Bommarco, förläggare på Word Audio Publishing om mina ljudkalendrar Det lider mot jul och uppföljaren Alla dödas natt som släpps i oktober.

 

Varmt välkomna!

Read More 0 Comments

Den 30 mars släpps Dottern

Den 30 mars släpps Dottern som e-bok och ljudbok på Word Audio Publishing.

 

Det är en nygammal mordgåta som jag skrev för snart tio år sedan och gav ut på egen hand. Nu har manuset fått nytt liv och ny titel. Jag har flyttat om, lagt till och utvecklat karaktärerna. Det känns nästan som en helt ny bok. Ser fram emot att få lyssna på fantastiska Viktoria Flodström läsa den!

0 Comments

Tulisaari-trilogin

Nästa år ger mitt förlag Word Audio Publishing ut hela min Tulisaari-trilogi som e-böcker och ljudböcker. Samtliga delar kommer som omarbetade versioner med nya titlar inspirerade av den engelska upplagan (bild).

Den första delen i trilogin var min första spänningsroman som jag skrev för tio år sedan och gav ut på egen hand. Tack vare den positiva responsen från läsare fick jag motivation att fortsätta skriva trots att ett bokkontrakt kändes som en ouppnåelig dröm.

Den här serien ligger mig varmt om hjärtat och det ska bli otroligt roligt att få möjlighet att nå ut med den till en större läs(lyssnar)krets!

 

0 Comments

Treboksavtal

Firar mitt nya treboksavtal med Word Audio Publishing genom att köpa rosor och key lime pie åt mig själv en helt vanlig onsdag.

WAPI har tidigare gett ut min spänningsroman Kropp Saknas. Så glad och tacksam över att de även tror på de här berättelserna som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

 

Mer info kommer vid ett senare tillfälle.

0 Comments