SKENET BEDRAR

En kvinna hittas död på stranden nedanför de mytomspunna Ales stenar i Kåseberga på den skånska sydkusten. Kriminalinspektör Erik Höijer tar sig an fallet och trots att det inte finns några bevis som tyder på att det handlar om någonting annat än en tragisk olycka, är han övertygad om att allt inte står rätt till. Under utredningens gång blir det snart uppenbart att alla de misstänkta har två saker gemensamt. Alla ljuger och alla har motiv till att vilja mörda den döda kvinnan.

 

Finns där du hittar ljudböcker.


KROPP SAKNAS

Var går gränsen mellan kärlek och hat?

Det enda Adelina vet om Laura är att hon använder Elisabeth Arden 5th Avenue, är yogainstruktör och att hon är orsaken till hennes kraschade äktenskap. Det enda Laura vet om Adelina är att hon är vältränad, extremt hemlighetsfull och har en olycksbådande aura.

Trots att de har väldigt lite gemensamt uppstår en trevande vänskap mellan de båda kvinnorna. Men en av dem är inte den hon utger sig för att vara. En av dem är ute efter hämnd.

 

FINNS DÄR DU HITTAR E-BÖCKER OCH LJUDBÖCKER. 


THE DAUGHTER

“I’ll tell you what happened in Tulisaari.”

Those are Annika’s last words to her daughter. Shortly after, she is killed in an accident and all her secrets are about to be revealed.

 

After her mother’s sudden death, Emilia is overcome by grief. As sorrow turns into curiosity, she starts to delve into her mother’s mysterious past. The search takes her to the small town of Tulisaari in Finland, where her mother grew up, a place Annika had left for good after a great tragedy occurred there. Emilia decides to find out for herself what really happened in Tulisaari all those years ago.

 

But someone doesn’t want her to find out the truth...

 

FRIENDSHIP. LOVE. MURDER

 

 

FINNS DÄR DU HITTAR E-BÖCKER.