Jag vill tacka min mamma!

Detta är min  mamma. Hon är min största supporter och den första (och enda) som fick läsa Kropp Saknas innan jag skickade den till förlaget. Hennes hjälp med korrekturläsning och våra diskussioner kring handlingen har varit ovärderlig. Tack för att du alltid tror på mina drömmar!

 

Större delen av boken utspelar sig i Helsingfors, vilket är en av mina absoluta favoritstäder. En del av plasterna finns på riktigt, andra har jag hittat på eller ändrat på för att passa berättelsen. Vill du veta mer om hur idén till Kropp Saknas föddes kan du läsa mitt blogginlägg på Storytel.

 

Mamma, hoppas vi kan åka till Helsingfors tillsammans någon dag så att du också får besöka platserna från boken!

 

Kropp Saknas hittar du där e-böcker och ljudböcker finns finns.


Write a comment

Comments: 0