Årets första recension av Vad Hände i Tulisaari?

Alltid lika roligt att höra vad mina läsare tycker:) Årets första recension av Vad Hände i Tulisaari är från @bok_stavligt:

 

'Emilia har vuxit upp med sin mamma. När hon var riktigt liten åkte de till mormor och morbror i Finland varje sommar, men resorna upphörde plötsligt utan att hennes mamma berättar varför. När Emilias mamma dör i en olycka rasar hela hennes liv och hon känner att hon behöver resa till Finland för att försöka ta reda på vad som verkligen hände den där sista sommaren. Varför upphörde resorna till Tulisaari.

 

Det här är en riktig liten pärla. Det finns en gåta, ett mord har begåtts och en del skrämmande och underliga saker händer Emilia när hon återvänder till mormors hus. Men det är också lite feelgood över historien. Hur som helst så tycker jag mycket om språket och sättet den är skriven på, varvat nutid och tillbakablickar.'

 

Vad hände i Tulisaari är tillgänglig som e-bok i de flesta nätbokhandlare. Önskar du ett tryckt exemplar att bläddra i kan du kontakta mig på info@saraonnebo.com.

Write a comment

Comments: 0