Recension av "Vargen i Tulisaari"

Stort tack till Anna Hektor för en fin recension av "Vargen i Tulisaari"! Så här skriver Anna på Bokus.

 

"Sara Önnebo har på 160 sidor, på ett smakfullt, lättsamt och engagerande sätt, paketerat en historia som man bara vill ha mer av. 

 

Det är mycket som händer i den här bladvändaren - den är svår att lägga ner och man vill bara ha mer, mer, mer. 

 

Personporträtten och platsbeskrivningarna är så träffsäkra och fint beskrivna att även om man aldrig varit i Österbotten, känns det som att man är på plats och upplever historien tillsammans med Sofia och hennes familj. Dock lämnar historien en del frågetecken och det största av dem alla - "Vem" var egentligen Vargen i Tulisaari? För visst finns det en riktig varg med i berättelsen, men är det verkligen den som är del av titeln, eller är det egentligen en viss äldre herre?!" bit.ly/VargeniTulisaari


Write a comment

Comments: 0