Mångsidig egenutgivning

Har du ett manus som ligger i byrålådan?

Har du fått nej från de stora förlagen?

Funderar du på att ge ut din bok på egen hand?


Just nu finns det en intervju med mig på mitt förlags (BoD) blogg: Mångsidig egenutgivning.


Jag pratar om marknadsföring, egenutgivning och om hur det är att skriva i olika genrer.


Är du nyfiken på mina deckare, hittar du mer information här:

Vad hände i Tulisaari

Vargen i Tulisaari


Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Mirre MCSS (Saturday, 09 January 2016 22:15)

  Hej Sara!
  Jag läste intervjun med dig om egenutgivning och marknadsföring. Jag skriver själv på min första bok som också ska ges ut på BOD. Att den egna marknadsföringen är viktig råder ingen tvekan om. Hur många exemplar har du sålt totalt, tack vare din medvetna marknadsföring och aktivitet på sociala medier?

 • #2

  Sara Önnebo (Sunday, 10 January 2016 13:15)

  Hej Mirre!

  Jag har sålt drygt 1000 exemplar. I perioder har jag lagt mycket energi på marknadsföring och då märkt att försäljningen ökar. Men ibland går det flera månader då jag nästan inte gör någonting. Det kan vara svårt att hinna med både arbete, familj och skrivande och marknadsföring. Men jag har lärt mig att ha tålamod och så länge försäljningen och intresset för mina böcker hela tiden ökar är jag nöjd. Lycka till med din bok!

  Mvh,
  Sara

 • #3

  Mirre MCSS (Sunday, 10 January 2016 22:50)

  Tack för svar och lyckönskning, Sara!
  När planerar du att ge ut den tredje delen av trilogin?