A purse to die for av Cynthia St-Pierre & Melodie Campbell

Cynthia St-Pierre är en kanadensisk deckarförfattare och matbloggare som jag lärt känna via nätet tack vare våra gemensamma intressen. Hon är en del av författar-duon som skriver ”fashionation with mystery” romaner. Den första delen, A PURSE TO DIE FOR finns att köpa på Amazon och uppföljaren, A KILLER NECKLACE, kommer ut snart.


Cynthia bloggar också om äkta vegetariska recept på bloggen Vegetarian Detective under pseudonymen Becki Green, som även är en av huvudkaraktärerna i hennes böcker. Becki är en trädkramande vegetarian som bor i norra Ontario i Kanada. Hon driver en modebutik i den lilla staden Black Current Bay och är gift med ortens polischef. Tillsammans med sin väninna Gina                                            Monroe, en kvinna som har näsa för både mode och väder, löser hon mordgåtor. 


"A purse to die for" är en spännande roman med ett högt tempo där mode och vegetarism spelar en viktig roll för handlingen. Jag ser fram emot uppföljaren!

Write a comment

Comments: 0