Ensamma hjärtan och herrelösa hundar av Lucy Dillon

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar handlar om Rachel Fielding som förlorar sitt jobb, pojkvän och lägenhet samtidigt som hon ärver sin mosters gamla hus, bordercollie och hundstall. 


Hon lämnar det glamorösa livet i London bakom sig - en tillfällig flytt tror hon - och beger sig till Longhamton. Hon märker snart att både människorna och de herrelösa hundarna hon stöter på i sin nya roll som föreståndare för ett räddningscenter för hundar har mer att erbjuda än hon hade förväntat sig. Kanske till och med kärlek.


En feel-good bok om vänskap och kärlek skriven med värme och humor. Handlingen är förutsägbar. Men ibland är det just en sådan bok man behöver. Personligen tyckte jag bättre om uppföljaren Hundar, hus och hjärtans längtan.Write a comment

Comments: 0