Den osynliga bron av Julie Orringer

Den osynliga bron av Julie Orringer är en berättelse om kärlek, vänskap och starka familjeband som utspelar sig mitt under brinnande kriget.


Året är 1937, Andras Lévi åker från Budapest till Paris för att studera arkitektur. Med sig har han ett hemligt brev till den gåtfulla Klara Morgenstern. Trots att Klara är flera år äldre och har en dotter som inte är mycket yngre än Andras blir de förälskade i varandra. 


Samtidigt som Andras kämpar för att få fortsätta sina studier uppstår det problem mellan honom och Klara. Just som framtiden börjar se ljusare ut igen bryter andra världskriget ut och paret skiljs åt. 


En fängslande kärlekshistoria och en intressant skildring av de ungerska judarnas ohyggliga                                                  situation under andra världskriget.

Write a comment

Comments: 0