Saunajooga av Tiina Vainio

 

 

Första gången jag såg Tiina Vainios bok Saunajooga var för två år sedan när vi besökte min sambos familj i Finland. Eftersom jag själv har tränat traditionell yoga i mer än 15 år tyckte jag det lät intressant och köpte boken. Nu är jag såld på Sauna Yoga!

 

Än så länge finns boken endast på finska men den kommer snart ut på engelska och kommer så småningom att finnas på svenska också (det är möjligt att jag blir anlitad som översättare, vilket känns extra roligt!)

 

Nedan finns lite information om vad Sauna Yoga är för något.

 

Sauna Yoga kombinerar tystnaden och värmen som bastun erbjuder med enkla yoga positioner och andningsövningar för att maximera känslan av välbefinnande och avkoppling.

 

Den enkla 30 minuters Sauna Yoga rutinen är baserad på olika yoga stilar och kan utövas antingen i en traditionell eller infraröd bastu i tunn klädsel.


Den optimala temperature är mellan 50–55 °C  vilket är en tillräckligt mild värme för att passa alla, även personer med högt eller lågt blodtryck.

 

 

Serien består av sex enkla övningar och kan anpassas för att antingen ha avkopplande eller stärkande effekt. De flesta övningarna utförs sittande på bänken.

 

 

Sauna Yoga passar alla oavsett ålder, storlek eller kondition och kräver ingen tidigare kunskap om yoga. 

 

 

Om du vill följa utvecklingen av Sauna Yoga i Sverige kan du gilla Facebooksidan: Sauna Yoga Sverige 

 

 

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Nina Anastasio (Friday, 03 February 2017 09:59)


  Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.

 • #2

  Tasia Truss (Saturday, 04 February 2017 16:45)


  Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it ;) I will revisit yet again since i have book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 • #3

  Kendal Cuthbert (Saturday, 04 February 2017 23:34)


  Hi there very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally? I am glad to seek out so many useful information right here within the put up, we need work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • #4

  Treena Barrio (Sunday, 05 February 2017 16:57)


  Hi to every body, it's my first go to see of this web site; this blog contains amazing and genuinely excellent stuff designed for visitors.

 • #5

  Milagros Stokely (Monday, 06 February 2017 03:16)


  naturally like your website but you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth however I'll surely come again again.

 • #6

  Ladawn Diep (Tuesday, 07 February 2017 08:50)


  You really make it appear so easy together with your presentation however I find this topic to be actually one thing that I believe I would never understand. It seems too complicated and very huge for me. I'm looking forward to your next put up, I will try to get the hold of it!

 • #7

  Vincenzo Pellegrino (Thursday, 09 February 2017 05:04)


  I'm excited to find this great site. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved to fav to check out new things in your website.