"Oli reser till London" äntligen påbörjad!

Bild: Sara Önnebo
Bild: Sara Önnebo

I början av året kraschade min nya dator. Jag hade bara haft den i några månader och hade inte kommit ihåg att köpa en extra hårddisk för att backa upp mitt arbete. Så, det mesta gick förlorat!

 

Det tog en dataexpert flera veckor att rädda (de flesta av) mina bilder, alla textdokument är borta. Sedan hade jag en hel del jobb med att gå igenom de tusentals bilder som fanns, inte bara mina egna bilder utan även foton från webbsidor jag besökt och oräkneliga bilder från Google Maps (min sambo gillar att titta på kartor). Allt i en enda röra.

 

 

Jag har inte kommit igång med nästa del i min serie av reseböcker för barn, Oli reser till London, förrän igår. En tidig version av texten hittade jag från ett gammalt email och nu har jag sorterat bilderna.

 

Förhoppningsvis är boken färdig innan slutet av sommaren!

Write a comment

Comments: 0