Kalas!

Kalas av Fia Arosenius Ahlanzberg, Foto: Carin Pålsson
Kalas av Fia Arosenius Ahlanzberg, Foto: Carin Pålsson

Min dotter har nästan läst sönder sitt exemplar av Kalas som är skriven av min goda vän Fia Arosenius Ahlanzberg. Dels tycker hon mycket om att titta på sig själv eftersom hon förekommer både på omslaget och inne i boken. Dels älskar hon att prata om hur hon vill ha det på sitt eget kalas. Hon fyller tre år om en månad och är just nu väldigt upptagen med att planera sitt första födelsedagskalas. Vi tittar igenom denna boken flera gånger om dagen:)

 

Kalas är en färgglad bok som är full av enkla och fiffiga idéer för mat, dryck, godispåsar och lekar. Jag kan varmt rekommendera den till föräldrar som ska ställa till med barnkalas och behöver lite extra inspiration. Dessutom är det mycket trevligt att titta i den tillsammans med barnen.

Write a comment

Comments: 0