I tystnaden begravd av Tove Alsterdal

För ett tag sedan fick jag ett boktips från en av mina följare: I tystnaden begravd av Tove Alsterdal. Nu har jag läst den och den är ju bara så bra!


Den gamla skidåkaren Lapp-Erik hittas mördad på sin gård. Journalisten Katrine återvänder från London och upptäcker att hennes mamma döljer sanningen om vem hon egentligen är. En gangster från St Petersburg flyr från Ryssland. Alla har de något gemensamt och sanningen finns i byn Kivikangas i Tornedalen.


En bladvändare som jag varmt kan rekommendera om för dig som ännu inte läst den.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Stina Nilsson Bassell (Saturday, 30 May 2015 09:43)

  Hej!
  Du den är sååååååååå bra!
  Bland de bättre i deckarvärlden tycker jag.
  Ha det gott den 13 juni!
  Stina

 • #2

  Sara Önnebo (Sunday, 31 May 2015)

  Jag håller med! Ser fram emot att läsa hennes andra böcker!