Vargen i Tulisaari

Just nu gör jag de sista ändringarna på andra delen av Tulisaari trilogin, "Vargen i Tulisaari". Jag räknar med att boken kommer att vara tillgänglig i bokhandeln och nätbokhandeln innan sommaren.

 

Handlingen utspelar sig återigen i det fiktiva samhället Tulisaari i finska Österbotten och kretsar kring ett gammalt hus som Sofia och hennes sambo Pekka har köpt efter att ha sett bilder på internet.


Pekka är ofta borta på tjänsteresor och Sofia tillbringar mycket tid ensam. Hon har flera kusliga upplevelser i sitt nya hem och börjar så småningom försöka ta reda på sanningen om den tragedi som utspelade sig i huset för mer än 100 år sedan. Hon är inte beredd på vilka starka krafter hon har att göra med och kastas in i en skrämmande tillvaro som hon inte vet hur hon ska ta sig ur. 


"Vargen i Tulisaari" är en fristående del av serien men de som har läst första delen "Vad hände i Tulisaari?" kommer att känna igen en del av personerna och miljöerna som man stöter på i berättelsens

 

 

Write a comment

Comments: 0